023 - 536 56 27

MVO Beleid

Wij werken met de drie P's:

 

People

Cristal heeft aandacht voor het individu, zorgt voor een correcte beloning, opleiding daar waar nodig of gewenst. Dit resulteert in een prettige werksfeer en een aantoonbaar lager en korter ziekteverzuim.

 

Planet

Dit houdt in dat Cristal rekening houdt met het effect van de bedrijfsactiviteiten op het milieu. Dit betekent in de praktijk dat er gelet wordt op afvalscheiding, schoonmaakmiddelen met een ecolabel, zuinig met energie. Dit laatste blijkt uit het feit dat Cristal een groot gedeelte van haar werkzaamheden overdag laat uitvoeren. Gebouwen kunnen hierdoor eerder het licht en de airco uitdoen. Wat resulteert in minder energie gebruik.

 

Profit

Cristal zorgt dat er een balans tussen de P's is. Winst maken is een vereiste voor een onderneming, maar er moet dan wel een balans zijn tussen de P's. Cristal zet zich in voor mens en maatschappij in de vorm van sponsoring. Bijvoorbeeld om de armoede binnen Nederland tegen te gaan.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets waar wij elke dag weer aandacht aan geven en wij geloven dat met onze werkwijze, hoe klein dan ook, wij iets kunnen bijdragen aan een beter millieu, werkklimaat en samenleving.

 

Michel Visser